Status Zarina Anj0ulie Dipersoal Netizen Selepas Dilihat ‘Mesra’ Bersama, Tuan Badan Tampil Bersuara Buka Cerita

Baru baru ini tular be.berapa buah vide0 memaparkan aksi mesra antara pelak0n Zarina Anjoulie dengan seorang lelaki dikenali DS Elzey sehingga netizen mengat4kan mereka sedang hang4t bercinta.

Mnerusi video tul.r dikongsikan oleh lelaki ber.kenaan, dilih4t mereka sed4ng makan beramai-ramai dan turut kelih4tan anak lelaki Zarina iaitu Awangki Gabriel Martin Ezra.

Mal4h, lelaki ber.kenaan menyata.kan t4nda pagar ‘my wife’ dan ‘my love’ dal4m beberapa video yang dimuat naik di lam4n TT0k.

Selain itu, dia juga menyat4kan pelakon berusia 35 tahun itu seben4rnya rakan baiknya.“Masa ber.harga bersama sahab4t,”tulisnya.
< Perk0ngsian itu menimbul.kan banyk soalan di kal4ngan netizen sebaik sahaja mereka melih4t gambar ter.sebut sehingga ada ber.tanya sama ada Zarina atau mesra disapa Anju seben4rnya sud4h ber.kahwin atau tid4k.Tid4k kurang juga ramai mendoa.kan mereka supaya cep4t menghalal.kan hubungan. Ustaz t4k kahwin lagi, t4k boleh pegang2

Selain itu, ada juga mengat4kan adal4h mustahil bagi seseorang yang berpengetahuan agama tid4k tahu batas pergaulan.

Zarina Anjoulie Bersuara

Zarina Anjoulie didenda RM4,000

Bagai mana pun, sebelum ini pemilik nama Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul memb3ritahu setak4t ini dia tiada peranc4ngan untuk berkahwin.

“Saya kadang² ada juga kawan lelaki. Biasal4h, kita kawan-kawan. Kal4u nanti saya betul² ada ‘boyfriend’ (teman lelaki), saya akan beri.tahu.

Kata.nya lagi, lelaki ber.kenaan cumal4h cikgu ‘swimming’ (renang) anak lelaki.nya, Martin dan mereka hanyal4h berkawan.

VIDEO) “Dah Kahwin Ke?” – Sakan Berpeluk Dengan Lelaki Di TikTok, Netizen Persoal Status Zarina Anjoulie Kini

Sekad4r info, Zarina pern4h mendirikan rumah tangga dengan lelaki beras4l dari Brunei pada 2015 dan ber.cerai pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurnia.kan seorang anak lelaki, Awangki Gabriel Martin Ezra yang kini berusia enam tahun.

Zarina Anjoulie on Instagram: "- - how u found me @regilevi ?" | Beutiful girls, Fashion, Women

Pada 20 Julai 2020, Zarina ber.kahwin kali kedua dengan Eilyas Azhar, n4mun mereka dilapor.kan ber.cerai dua kali pada Februari dan Mei tahun lalu. Bagai.manapun, mereka tid4k memiliki cahaya mata.

Sumber:anjoulievocah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*