“Syamsul not my taste!”… Model cantik terkejut Puteri Sarah bagi ‘green light’ jadi isteri ketiga, ramai pula sokong

PANAS hati dengan tindakan Syamsul Yusof bernikah dengan Ira Kazar, model berasal daripada Sabah iaitu Mexxrenn dengan berani menawarkan diri ingin menjadi isteri ketiga pengarah itu.

Kata Mexxrenn, 19, content dibuat itu hanyalah sebagai sindiran sahaja dan peringatan kepada orang ramai agar berfikir dahulu sebelum merampas suami orang secara umum.

“Pertama saya tinggalkan komen di IG mStar, saya komen kalau ada rezeki nak jadi isteri ketiga Syamsul Yusof.

“Biar Ira Kazar tahu macam mana rasa bila suami kena rampas.

“Itu hanyalah sekadar sindiran kepada Ira supaya penyondol di luar sana tidak berani untuk merampas suami orang,” katanya kepada mStar.

Dalam pada itu, Puteri Sarah dilihat turut meninggalkan komen setuju di TikTok Mexxrenn mengenai content mahu menjadi isteri ketiga Syamsul itu.

“Sebenarnya video tu memang untuk content tapi Puteri Sarah kata setuju.

“Jadi dalam hal ini Puteri Sarah tidaklah ambil serius cuma dia setuju dengan saya punya content sahaja,” ujarnya.

Video,

 

Komen netizen

Dr sini dah blh nampak mcm mne dalaman hatinya.. Bkn nak ckp apa la,wanita yg baik dia tak kan ckp benda2 yg negatif/tak elok sekali pon dia terluka. Diam dan redha adalah hikmah terbesar utk org yg teraniaya.Mula2 rasa sedih cerita dia nie,lama2 jd bosan. Br kawen bini no2 pn da kecoh lg beriya nak suruh ada bini no3 jgn meroyan pulak nt.Sakit hati mcm mne sekali pon bkn ini caranya ,sebaiknya byk kan diri dkt dgn Allah dan jgn berhenti berdoa.

 

 

Hahahahaa makin lama makin beria lak si sarah ni. Konon netizen backup dia, makin menjadi pulak perangai dia.

 

 

Makin menjadi jadi pulak,yg pelik tu ramai pulak yg sokong walau nampak sgt caranya cari perhatian melebih lebih..mungkin dgn menjaja masalah rumahtangga tu kamu berjaya buat ramai membenci madu kamu dan lebih parahnya suami kamu sendiri,tapi dalam kamu tak sedar aib kamu pun sendiri terbuka..cukup²lah..simpanlah sedikit rasa malu tu..

 

Makin meluat pula dengan bini tua syamsul ini..dari awal tahun lalu lagi.. menjajah lelong² bagi tau 1 dunia permasalahan rumah tangga..macam dia seorg je ada rumah tangga..macam diri sendiri baik sangat..nak tarik perhatian lah tu ajak nitizen kecam madu dia..aku makin respect dengan madu dia ni..diam bukan bererti dia salah.. suaminya mampu kot ..jangan lah tamak haloba harta suami..ini pandangan org jika berbulan bulan memburukkan org,redha dan pasrah sajalah apa yg berlaku..kan bagus tu punya madu..

 

 

Sumber Mstar.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*