Kemelut Rumah Tangga, Fikiran Syamsul Yusof Kusut & Terganggu Di Set Penggambaran, “Dia Tak Mahu Diganggu…”

Walaupun sentiasa nampak tenang di media sosial, namun Penerbit Eksekutif Razor Edge Pictures iaitu Datuk Saniboey Mohd. Ismail memberitahu Syamsul Yusof nampak terganggu di set penggambaran dengan kemelut rumah tangganya.

Saniboey memberitahu walaupun Syamsul tidak pernah berkongsikan masalah peribadinya itu namun dia dapat menghidu pengarah itu dalam keadaan yang dilema dan kusut susulan masalahnya itu. Difahamkan, pengarah itu kini sibuk mengarahkan filem terbarunya, The Original Gangster pada ketika ini.

VIDEO] “Shooting Time” - Syamsul Yusof Mohon Doakan Filem The Original Gangster | Gempak

Malah p3n3rbit itu m3mb3ritahu buat masa ini, Syamsul 3nggan diganggu k3rana mahu m3mb3ri fokus t3rhadap p3mbikinan fil3m t3rs3but. Tambahan pula, dia masih m3mpunyai banyak baki p3nggambaran yang p3rlu dis3l3saikan ol3h p3ngarah b3rusia 39 tahun itu.

“Buat masa ini, apa yang boleh saya katakan, dia tak mahu diganggu di set penggambaran. Rasanya ramai yang tahu, dia kini sedang sibuk. Saya tak campur urusan peribadinya tetapi tak dinafikan, memang boleh tahu. Fokusnya sedikit terganggu…”

Fikiran Syamsul Yusof Kusut & Dilema Sehingga Hilang Fokus Di Set Penggambaran?

Dalam masa yang sama, Saniboey mengakui kontroversi rumah tangga yang berlaku di antara Syamsul dan isterinya, Puteri Sarah sedikit sebanyak menganggu progres di set penggambaran namun semuanya masih dapat dikawal dengan baik.

Walaupun dilanda d3ngan masalah p3ribadi, p3n3rbit itu m3luahkan rasa kagum d3ngan Syamsul yang s3ntiasa k3lihatan b3rs3mangat dan prof3sional dalam m3njalankan tugasnya itu. Malah m3nurutnya, prof3sionalism3 Syamsul s3masa m3ngarah fil3m m3mang tidak dapat disangkal.

No photo description available.

Terdahulu, nama Syamsul menjadi panas apabila membuat pengakuan sudah bernikah dengan isteri keduanya, Ira Kazar berwalikan bapa pengantin perempuan di Thailand.

Isu tersebut bertambah panas apabila isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana yang juga seorang aktres tekad memfailkan penceraian pada Isnin lalu.

S3kadar info, fil3m Th3 Original Gangst3r m3rupakan fil3m p3rtama arahan Syamsul Yusof di bawah syarikatnya s3ndiri iaitu Syamsul Yusof Films Sdn Bhd. Fil3m ini turut dibarisi p3lakon h3bat s3p3rti Datuk Rosyam Nor, B3to Kusyairi, Hairul Azr33n, Shahi3zy Sam dan Soffi Jikan.

Sumber Syor/Sumber: Utusan Malaysia (Siti Athirah Dzulkifly)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*