Ada Yg Mengadu Pada Puteri Sarah Ayat Kazar “Sedia Makanan Suami Lagi Besar Pahala Dari Pergi Umrah”. Sekali Ini Respond Balas Puteri Sarah

Sedia maklum, kektika ini pelakon jelita, Puteri Sarah sedang mengerjakan ibadah Umrah bersama dua orang anak-anaknya tanpa diikuti oleh suami, Syamsul Yusof.

Bagaimanapun, melalui hantaran Instagram yang dimuat naik baru-baru ini, terdapat individu meluahkan rasa kurang senang terhadap bapa kepada madunya, Kazar didakwa memerli pelakon terbabit di media sosial.

Sama sekali tidak ‘goyah’, pelakon wanita itu menjawab dakwaan terbabit dengan penuh tenang kerana sudah lali dengan segala yang berlaku dalam rumah tangganya.

“Takpelah, sekali sekala dia nak meroyan sebab dia tahu dah tak boleh nak buat apa dah. Mungkin dengan cara meroyan dia tenang,” balas Puteri Sarah.

komen netizen

Menurut ibu kepada dua orang cahaya mata itu, dia mengambil keputusan untuk tidak mengendahkan keluarga pihak sana dan membiarkan saja mereka ‘meroyan’ kerana mungkin itu adalah cara mereka mendapat ketenangan.

Terdahulu, nama pelakon Puteri Sarah menjadi perhatian ramai gara-gara krisis yang melanda dalam rumah tangganya bersama dengan pengarah popular, Syamsul Yusof yang telah bernikah dengan seorang wanita bernama Ira Kazar.

Antara komen netizen,

Alahai kaza… orang pegi umrah di sindir macam tu… kat situ dah nampak kenapa anak dia jadi setan macam tu… duduk diam2 sudah…. menambah benci orang pulak… anak kau dah dapat “kepala” sol sudahlah… pegilah je lah enjoy… lagi mau berbunyi ka??

Setakat bakar marshemallow pon dah kuar stetmen nak tentukan dosa pahala org ??? Dosa anak pakcik meruntuhkan rumah tangga n sakitkan hati ibu n isteri org tu takpe pulak ek pakcik ?.

Ira tak reti masak ke..errmm..patutlah..kawin pon koboi takde majlis..lepastu banyak bunyi melalak sana sini..keluarga perampas tapi x sedar diri..buat apa nak sediakan makan minum laki..laki suka makan marshmallow bini baru bakar je..kang dah masak mcm lauk kenduri nanti x makan pulak bazir je..nasihat anak ko tu jaga laki elok2 kang dia pulak dpt madu meroyan pulak.

Tulah guna no 2 pakcik, berbakti la utk suami tu. Dah no 1 pergi umrah buat amal skurg2 nye dia pg tu xkacau hidup pakcik, yg pakcik mggelumpur mcm cacing tu psaipa. Mst takut kannnn?.

Sumber : BeautifulNara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*